Μάσκα Gel με Βότανα 110gr

10,00 "με ΦΠΑ"

Τα βοτανικά εκχυλίσματα επιλόβιου, μελισσόχορτου, μανόλιας και ευφρασίας μειώνουν το ερύθημα που προέρχεται από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και άλλους ερεθιστικούς παράγοντες.
Η βεταΐνη από το ζαχαρότευτλο – σε συνέργεια με τη γλυκερίνη φυτικής προέλευσης – ενυδατώνει άμεσα το δέρμα ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τον δερματικό φραγμό.
Η αλλαντοΐνη και η προβιταμίνη Β5 βοηθούν στη συγκράτηση της υγρασίας από το δέρμα και την αντιμετώπιση ερεθισμών.
Η μινθόλη προσφέρει δροσιά και ευεξία, ενώ τα υπόλοιπα βοτανικά – χυμός από φύλλα αλόης και εκχυλίσματα γλυκόριζας και ανθών χαμομηλιού οργανικής καλλιέργειας – συνεισφέρουν στην  καλμαριστική δράση του προϊόντος.

Απλώστε σε παχύ στρώμα σε φρεσκοπλυμένο δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Διατηρήστε την για  20 λεπτά και αφαιρέστε την με άφθονο νερό.

Χρησιμοποιήστε την 2-3 φορές την εβδομάδα ή και συχνότερα -έως και καθημερινά- σε περιπτώσεις έντονης φλόγωσης, μετά την ηλιοθεραπεία και γενικότερα την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Η περιποίηση μπορεί να συνεχίσει με ένα προϊόν ενυδάτωσης, που θα επιλέξετε ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, ενώ σε περίπτωση που την χρησιμοποιείτε ως προϊόν after-sun, συστήνουμε να εφαρμόσετε την “Κρέμα After Sun”.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Κωδικός προϊόντος: ΤΖ-ΜΑΣΚΑ-ΒΟΤΑΝΩΝ Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Μάσκα Gel με Βότανα 110gr