Σχετικά με εμάς

Το alvanoudi.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, διάθεσης καλλυντικών προϊόντων μέσω του διαδικτύου, του φυσικού καταστήματος Καλλυντικών Αλβανούδη.

Ειδικότερα, το φυσικό κατάστημα των Καλλυντικών Αλβανούδη, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σερρών, επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου 29. Το Κατάστημα Καλλυντικών Αλβανούδη, λοιπόν, εδώ και 50 χρόνια, πρωτοστατεί στο χώρο των καλλυντικών.

Η αγάπη, ο σεβασμός καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών από το έμπειρο προσωπικό, όπως επίσης και η ποικιλία σε ποιοτικά καλλυντικά σε συνδυασμό με την αγάπη του κόσμου, εδραίωσαν τα Καλλυντικά Αλβανούδη στις Σέρρες, βοηθώντας στην υλοποίηση του οράματος της επέκτασής του, με το άνοιγμα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

alvanoudi kallynitka 5 1 1138x759
alvanoudi kallynitka 6 1 1138x759
alvanoudi kallynitka 4 1 1138x759
alvanoudi kallynitka 3 1 1138x759
alvanoudi kallynitka 2 1 1138x759
alvanoudi kallynitka 1 1 1138x759

Στα Καλλυντικά Αλβανούδη, κάθε γυναίκα, απολαμβάνει:

  • Μία τεράστια γκάμα αγαπημένων, επώνυμων προϊόντων, ώστε να βρει αυτό που της ταιριάζει περισσότερο
  • Εξειδικευμένες συμβουλές για την προσωπική της περιποίηση από εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες Ενημέρωση για κάθε νέο προϊόν, των διασημότερων οίκων, ώστε να περιποιείται τον εαυτό της, αναδεικνύοντας την προσωπική ομορφιά της
  • Απίθανες προσφορές και μοναδικά δώρα, που την κάνουν να νιώθει μοναδική

Κάπως έτσι, προέκυψε και ο σκοπός της σελίδας alvanoudi.gr, που είναι να παρέχει άριστη ποιότητα προϊόντων, στις χαμηλότερες τιμές, με άμεση παράδοση.

Ενώ, στόχοι του, από την άλλη, παραμένουν οι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι πελάτες, κάτι που διασφαλίζεται μέσα από την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που νιώθουν.