TZIMAS ΛΟΣΙΟΝ ΛΥΣΙΣ 5×2.5 ml

5,80 "με ΦΠΑ"

Φρεσκάρει και τονώνει το δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας προάγοντας έτσι τις διεργασίες ανανέωσής της, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, καθαρίζει σε βάθος από το σμήγμα και τους ρύπους  και δίνει λάμψη στο δέρμα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Κυκλοφορεί σε αμπούλα.

Με μακροχρόνια χρήση και σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, όπως το «Gel με Οξέα Φρούτων» και ο «Ορός Βιταμίνης C», απαλύνει δυσχρωμίες, κηλίδες και μικροατέλειες της επιδερμίδας.

 

Εφαρμογή:

Κρατώντας ένα κομμάτι λεπτό ύφασμα στο χέρι σας, σπάστε προσεκτικά το λαιμό της αμπούλας. Απλώστε το μισό περίπου περιεχόμενο με ένα μικρό κομμάτι βαμβακιού σε φρεσκοπλυμένο, νωπό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό τρίβοντας ελαφρά. Ένα τσούξιμο που ίσως αισθανθείτε οφείλεται στο χαμηλό pH του προϊόντος.

Μετά από 5 περίπου λεπτά επαναλάβατε την επάλειψη με το υπόλοιπο περιεχόμενο με καθαρό βαμβάκι, επιμένοντας στις περιοχές του δέρματος με τις περισσότερες ανάγκες. Περιμένετε ακόμη 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό. Συνεχίστε την περιποίηση με μία μάσκα ομορφιάς ή ένα προϊόν ενυδάτωσης. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα συνιστούμε να προηγηθεί της χρήσης της αμπούλας ατμόλουτρο για λίγα λεπτά.

Η συχνότητα περιποίησης εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του. Σε δέρματα λιπαρά, ανθεκτικά, πορώδη εφαρμόστε τρεις αμπούλες εβδομαδιαίως για τις πρώτες δύο εβδομάδες και ακολούθως δύο κάθε εβδομάδα. Σε κανονικά δέρματα συστήνεται η εφαρμογή μία έως δύο αμπουλών την εβδομάδα. Τέλος, σε δέρματα λεπτά ή ευαίσθητα καλό είναι να χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα.

Για εξωτερική χρήση μόνο

Κωδικός προϊόντος: 100041Τ Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
TZIMAS ΛΟΣΙΟΝ ΛΥΣΙΣ 5x2.5 ml
TZIMAS ΛΟΣΙΟΝ ΛΥΣΙΣ 5×2.5 ml