Λάδι Αντιγήρανσης 7 Δράσεων σετ 5 αμπ.

8,00 "με ΦΠΑ"

7 συστατικά x 7 δράσεις

  1. Εκχύλισμα σπόρων λευκού λούπινου – έχει συσφικτική δράση καθώς βελτιώνει  την ελαστικότητα του δέρματος και το περίγραμμα του προσώπου σε περιοχές με χαλάρωση.
  2. Εκχύλισμα σπόρων παπαρούνας – προκαλεί αύξηση της μικροκυκλοφορίας και της πυκνότητας του δέρματος και κάνει το δέρμα σφριγηλό.
  3. JuvinityΤΜ – μειώνει τις ρυτίδες, λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης αλλά και της ιδιότητάς του να προκαλεί την αύξηση του κολλαγόνου και την ενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού.
  4. Έλαιο  καρότου εμπλουτισμένο με β-καροτίνη – θωρακίζει από το blue light.
  5. Σκουαλάνιο από ζαχαροκάλαμο – δίνει λάμψη, φωτεινότητα, ενυδάτωση.
  6. Έλαιο σπόρων λούφας – δρα ενάντια στην ξηρότητα καθώς αναπληρώνει το φυσικό φιλμ λιπιδίων του δέρματος.
  7. Έλαιο από καρπό άγριας τριανταφυλλιάς πλούσιο σε ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα – έχει καταπραϋντική και απαλυντική δράση
  8. Εφαρμόστε το στη βραδινή περιποίηση μόνο του ή πριν τη χρήση μίας κρέμας αντιγήρανσης.Σπάστε προσεκτικά με το χέρι σας το λαιμό της αμπούλας. Αδειάστε το μισό περιεχόμενό της στην παλάμη σας και απλώστε το σε φρεσκοπλυμένο δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σας, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος κάντε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής ελαφρά τσιμπήματα και μικρά χτυπηματάκια στο δέρμα σας, για να τονωθεί η μικροκυκλοφορία και να απορροφηθεί το προϊόν ακόμη καλύτερα.

    Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας ρυθμίστε τη συχνότητα χρήσης. Σε ώριμα και ελαφρώς ξηρά δέρματα αρκεί συνήθως η περιποίηση 2-3 φορές την εβδομάδα. Σε δέρματα με έντονα σημάδια γήρανσης, ξηρά και αφυδατωμέναμπορείτε να το εφαρμόζετε έως και καθημερινά.

    Το περιεχόμενο μιας αμπούλας επαρκεί για δύο περιποιήσεις. Μπορείτε να το διατηρήσετε σε ανοικτή αμπούλα για 2-3 μέρες, σε μέρος δροσερό, χωρίς κίνδυνο αλλοίωσης. Συστήνουμε να το σκεπάσετε με λίγο βαμβάκι ή αλουμινόχαρτο.

Κωδικός προϊόντος: TZ-ΑΜΠΟΥΛΕΣ-7ΔΡΑΣΗΣ Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Λάδι Αντιγήρανσης 7 Δράσεων σετ 5 αμπ.